PCI Compliance (Scanning)

Zadovoljite svoje zahtjeve za PCI skeniranjem i godišnjim Upitnikom koji samostalno ispunjavate (Self Assessment Questionnaire - SAQ) koristeći HackerGuardian, bezbolno rješenje za PCI usklađenost.

Prednosti korištenja PCI skeniranja

Detaljna izvješća o propustima i slabostima
Izvješća o usklađenosti s PCI
Prilagođeni planosvi popravaka (Custom remediation plans)
Skalirano od 1 – 10.000 IP adresa
Besplatni Self Assessment Questionnaire - SAQ čarobnjak
Zadavanje skeniranja na zahtjev (On-demand scheduling)
Konfigurabilan alat za skeniranje

HackerGuardian čini PCI usklađenosti bezbolnim procesom

cijena/godina:
1.799,00
*Hacker Guardian PCI Scan Compliancy
naruči proizvod
cijena/godina:
2.899,00 kn
*Hacker Guardian PCI Scan Compliancy Enterprise
naruči proizvod
cijena/IP adresa:
199,00 kn
*Hacker Guardian dodatni paket IP adresa
naruči proizvod

Standardi sigurnosti podataka (Data Security Standards – DSS) koju donosi Payment Card Industry (PCI) za sve koji prihvaćaju, procesiraju ili pohranjuju informacije o kreditnim karticama, nisu više opcionalne. Comodo zna kako usklađenost može biti kompleksna. Zato smo kreirali HackerGuardian PCI skeniranje i SAQ čarobnjaka – alate kojima vaša usklađenost sa PCI DSS-om može biti bezbolna koliko je to moguće. Naši HackerGuardian Painless PCI™ alati su sveobuhvatan i bezbolan način provjere validnosti vaših tromjesečnih skenova za PCI usklađenost. HackerGuardian Painless PCI™ uključuje alat za PCI skeniranje koji skenira vašu javno izložene IP adrese na zahtjev i generira sve neophodne dokumente koji su potrebni za tromjesečnu validaciju. HackerGuardianovo fleksibilno sučelje dozvoljava vam da jednostavno upravljate svojim potrebama za PCI, postavljate ponavljajuće skenove, te čak da definirate i vlastiti tip skeniranja.

Painless PCI™

Standardi sigurnosti podataka (Data Security Standards – DSS) koju donosi Payment Card Industry (PCI) mogu biti vrlo zbunjujući i zastrašujući. Comodo razumije kako može biti bolna usklađenost s PCI DSS. Zato je Comodo razvio rješenja za bezbolno usklađivanje s PCI DSS zahtjevima. Tisuće organizacija, od nivoa 4 trgovina do enterprise korporacija odabiru Comodo za usklađenje sa PCI. Uz izvješća o propustima i slabostima, prilagođenim savjetima za ublažavanje problema i neophodnim dokumentima koji se moraju poslati u banku, naša sveobuhvatna rješenja za PCI pomoći će vam da ostanete u igri. Comodo razumije da usklađenje sa sigurnosnim mjerama propisanim od strane Payment Card Industry nije jednostavan zadatak. Isto tako prepoznajemo da zadržavanje visokog nivoa Online zaštite za sve Internet trgovine i njihove kupce je nešto što pogoduje svima. Tu je upravo zašto smo pojednostavili zahtjeve PCI skeniranja i godišnji SAQ upitnik u metode koje možete koristiti da biste zadobili i zadržali usklađenost s PCI DSS.