Comodo SSL Certifikati

Comodov najpopularniji SSL Certifikat, Comodo SSL Certifikat, omogućuje potrebnu sigurnost te profesionalan nastup na globalnoj mreži...

Dobrodošli!

Moja-Trgovina.NET

Comodo i Moja-Trgovina.Net

Moja-Trgovina.NET (Sistrum d.o.o.) je tvrtka specijalizirana za područje "Online trgovine" i ovlašteni distributer Comodo proizvoda i usluga za Republiku Hrvatsku. Pored toga što nudimo vrhunska E-commerce rješenja za trgovce, spremni smo Vas konzultirati u odabiru najkvalitetnijeg SSL certifkata prema Vašim specifičnim potrebama.

Kako je naš cilj stalno unapređivanje ponude, odlučili smo našem paketu usluga dodati i izdavanje SSL certifikata. Odlučili smo se za svjetskog lidera na tom području, tvrtku COMODO.

Zašto odabrati Comodo?

Comodo vam osigurava najveći nivo zaštite uz konkurentne cijene. Kao vodeći izdavatelj SSL certifkata, Comodo osigurava svakodnevno milijune transakcija. Comodo konstantno traži nove načine kako bi pojačao i poboljšao Internet zaštitu i povjerenje, a njihovi laboratoriji za razvoj i istraživanje postavljaju standarde i pomiču granice. Comodo postavlja Online povjerenje, zaštitu i usklađenost uvijek na viši nivo i standard.
Koristeći Comodo rješenja znači udružiti se u odnos s partnerom za sigurnost koji posjeduje iskustvo, ekspertizu i razumijevanje o tome kako pomoći organizacijama da postignu svoje ciljeve u zaštiti i produktivnosti. Comodovi digitalni certifikati ugrađeni su u 99% Internet preglednika i e-mail klijenata. Comodovo znanje i ekspertiza u certifikatima predstavlja najjednostavniji način za zaštitu vaših poslovnih informacija.

Web SSL Certifikati

Zaštita komunikacijskog kanala između Vas i Vaših klijenata!
Više >>

PCI Scanning

Bezbolno rješenje za PCI usklađenost.Više >>

Unified communications

Zaštitite sve vaše domene s jednim Comodo Unified Communications Certifikatom.
Više >>